Sök

Språk

sv-se en-gb

Artiklar: visa en viss artikel

Tjänster & låneregler


Fjärrlån och inköp

Ifall du söker något vi inte har är du välkommen att lämna in en fjärrlåneansökan eller ett inköpsförslag  så försöker vi skaffa fram titeln så snart vi kan.
 Försenade böcker 
Om du inte lämnar tillbaka en bok i tid får du en påminnelse. Lämnar du trots detta inte tillbaka boken, får du en räkning på ett belopp som motsvarar värdet på det du lånat.

Internetuppkoppling
Färgelanda bibliotek har ett antal publika datorer med tillgång till utskrift som det är gratis för dig som besökare att använda. Biblioteket erbjuder fritt wi-fi.

Släktforskning och hembygdsforskning
Vi har ett släktforskarhörna med mikrokortsläsare samt en dator för sökning på internet, i databaser och via cd-rom. Du kan ringa 0528-56 75 00 för att boka tid. Hos oss kan du både läsa på plats och, om du bor i kommunen, låna hem mikrokort över mikrofilmade kyrkoarkivalier från församlingarna i Färgelanda kommun.

E-böcker och online-ljudböcker
Färgelanda kommunbibliotek erbjuder dig som låntagare tillgången till e-böcker och online-ljudböcker. Se till att ha ditt lånekort till hands. Kontakta oss om du behöver hjälp med att få det att fungera.

E-böcker och online-ljudböcker

Logga in

Färgelanda högermarg

Dalslands_karta

KartaBengtsfors Dals-Ed Åmål Mellerud Färgelanda