Artiklar: visa en viss artikel

Meröppet

Meröppet bibliotek

Dals-Eds bibliotek är ett meröppet bibliotek vilket innebär att du som låntagare kan komma in på särskilda öppettider utöver de vanliga bemannade öppettiderna. Ingen personal finns på plats men du kan i princip använda biblioteket i princip som när personalen finns där.

inloggning

Du kan:
Låna och återlämna media
Hämta reserverad media
Använda datorerna
Kopiera och skriva ut
Läsa tidningar och tidskrifter
Använda lokalen för studier och möten

Hur får jag tillgång till meröppet bibliotek?
För att få tillgång till meröppet måste du registrera dig som användare. Du fyller i en förbindelseblankett på Dals-Eds bibliotek och du måste ha fyllt 18 år för att få tillgång till meröppet.

Hur fungerar meröppet?
Du kommer in i biblioteket genom att logga in med ditt lånekort och pinkod. Varje inloggning registreras och personalen kan i efterhand se vem som varit på biblioteket.

I skarven mellan ordinarie öppethållande och meröppet måste alla lämna lokalen för att därefter komma in genom inloggning.

Varje låntagare måste logga in var för sig. Du kan ta med dina barn/barnbarn men alla över 18 år måste skaffa egen behörighet för meröppet. Du tar personligt ansvar för dem du släpper in.

Plocka undan efter dig och ta hand om vårt gemensamma bibliotek. Visa hänsyn till övriga som vistas i bibliotekslokalen.

Biblioteket ansvarar inte för kvarglömda eller förlorade föremål.

Lämna alltid biblioteket innan stägningen. Ett högtalarsystem varnar i god tid innan stägningsdags.

När du lämnar biblioteket - kontrollera att ytterdörren slagit igen och är låst.

Välkommen!

 

 

Dals Ed högermarg


DALS-EDS
KOMMUN

Dals-Ed biblioteks instagram
Följ oss på Instagram
@dalsedsbibliotek